Lakossági barnakőszén igények felmérése

Lakossági barnakőszén igények felmérése

Tisztelt Lakosság!

 

Tájékoztatjuk önöket, hogy a Belügyminisztérium Önkormányzati Államtitkára az önkormányzatok közreműködését kérte a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag igényének felméréséhez.

Erre tekintettel, felhívjuk a településünkön élők figyelmét, hogy amennyiben barnaszén tüzelésére alkalmas fűtőberendezéssel rendelkeznek, lehetőségük van barnakőszén igényüket jelezni az önkormányzatnál.

Az igények felmérése egyelőre még csak a kormányzati döntés megalapozását szolgálja, tehát a háztartásonként esetlegesen leadott igénylések települési szinten összesítésre kerülnek, azok önmagukban még nem keletkeztetnek jogosultságot fűtőanyag ellátásra.

Az igényeket háztartásonként, a barnaszén szükséglet mennyiségének (mázsa) megadásával jelezhetik 2022.szeptember 28-án 16.00 óráig a Rátkai Közös Hivatal Monoki Kirendeltségén (Monok Kossuth Lajos utca 2.) vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen a mellékelt adatlap beküldésével.

 

Monok Község Önkormányzata

 

A tájékoztató és a kérelem megnyitásához kattintson ide!

Hírlevél feliratkozás

Galéria ajánló